Aanmelden kabouterspelfeesten

Elke maand worden er in het hele land, in nauwe samenwerking met (clusters van) verenigingen “kabouterhandbalspelfeesten” (H-jeugd) georganiseerd. Doelgroep zijn jonge kinderen van 5 of 6 jaar (ook beginnende 7-jarigen kunnen eventueel deelnemen). Bij deze spelfeesten staan veelzijdig bewegen, leren en plezier hebben centraal. Er worden, onder goede begeleiding, verschillende handbal-spelvormen gedaan, zowel individueel als in teamverband. Ook het spelen van korte partijtjes (4 tegen 4 of 5 tegen 5) heeft hierin een belangrijke plek, als de betreffende kinderen hier aan toe zijn. Organiserende verenigingen krijgen de kosten voor zaalhuur vergoed volgens dezelfde procedure als bij de minitoernooien. Het NHV communiceert de kabouterspelfeesten via de landelijke website en geeft er ook regelmatig leuke gadgets weg.

Hebben jullie als vereniging een jeugdteam dat nog geen gebruik maakt van ons handbalaanbod? Schrijf deze dan nu in voor minitoernooien en/of kabouterspelfeesten.

Wil je met jouw vereniging ook een minitoernooi en/of kabouterspelfeest organiseren? Laat het ons weten via het formulier zaal of veld.