Bondsscheidsrechter 4 (Landelijk)

Uitgangspunt van de opleiding is dat je wordt opgeleid voor de 2e, 1e en eredivisie. Deze opleiding is toegankelijk voor koppelscheidsrechters die op regionaal niveau uitstekend hebben gepresteerd en die de ambitie hebben uitgesproken een (top)sportcarrière als scheidsrechter te willen ontwikkelen.

Met de opleiding BondsScheidsrechter 4 worden koppels opgeleid om wedstrijden op het hoogste niveau en onder soms lastige omstandigheden (grote belangen, media-aandacht, hoog speeltempo) te leiden. Veel aandacht wordt besteed aan de persoonlijke ontwikkeling van de scheidsrechter.

De opleiding bestaat uit 10 workshops, een 20-tal praktijkopdrachten en wordt afgesloten met een Proeve van Bekwaamheid. Koppels die deze opleiding volgen worden in het kader van de opleiding ingezet bij wedstrijden in de hoofdklassen, 2e divisies en (indien de ontwikkeling van de deelnemer dit ten goede komt) 1e divisies en kunnen zich verder ontwikkelen om in de toekomst op hoger niveau te acteren. 
Na succesvolle afronding bepalen begeleiding, beoordelingen en bijscholingen mede het niveau van inzetbaarheid.

Handbal Scheidsrechter 4

 

Instroom

HSA2, HS3, praktijkbegeleider verplicht (maximaal 2 deelnemers per PB)

Opleidingseisen PB

HSB, HS4

Kosten                                     

€ 125,- p.p.

Workshops

10 dagdelen

Proeve van bekwaamheid

portfoliobeoordeling, planningsinterview, praktijkbeoordeling, reflectie-interview

Aanmelden
Voor aanmelden voor de cursus BondsScheidsrechter 4: stuur een email aan opleidingen@handbal.nl met daarin je genoten scheidsrechtersopleidingen en je ambitie.

Vragen
Heb je vragen of opmerkingen dan kun je ons bereiken via opleidingen@handbal.nl of 026-7071433